VIDEOGRAAF

Anouk + Fabrice // Ferme de Balingue, Belgium
Valerie + Mathias // Hoeve Engelendael, Sint-Laureins
Jennifer + Vincent // Provence, France
Evelien + Gerd // Wetteren, Belgium
Sofie + Berten // Haacht, Belgium

Naast fotografie, zijn Carina + David ook videograaf. Nee, geen ouderwetse huwelijksvideo van 1,5 uur, maar een korte clip van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, en die de hoogtepunten van jullie huwelijksdag bevatten.

Over onze videografie
Korte trouwfilms
Een leuke aankondigingsfilm van jullie huwelijk
Cinematic stijl
Samen met fotografie of afzonderlijk

Anouk + Fabrice / videograaf huwelijk

Ferme de Balingue, België

PLAY

De stijl van onze videografie liggen in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, met een cinematic feel. Omdat onze camera’s ook geschikt zijn voor HD-videografie, valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn. Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer. Een trouwvideo is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksfoto’s om jullie huwelijksdag te herbeleven.

Omdat we met twee zijn, hoef je ook geen afzonderlijke videograaf te zoeken, en kan je bij ons terecht voor zowel een huwelijksfotograaf als een videograaf. Twee vliegen in één klap.

In sommige van onze collecties zijn fotografie én videografie inbegrepen. Er is een pakket beschikbaar voor elk budget. Wil je enkel een videograaf, zonder fotografie, kan dat ook. Wij leveren jullie huwelijksvideo digitaal af en op USB, wanneer de montage

Meer info over onze collecties en prijzen voor videografie?
Stuur ons snel even een mailtje via het contactformulier