Cinematic

VERHAAL

JULLIE

PUUR.

INTIEM.

EMOTIE.

meer over

ONZE CINEMATIC

Naast fotografen, zijn Carina + David ook videograaf. Nee, geen ouderwetse huwelijksvideo van 1,5 uur, maar een korte cinematic films van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, en die de hoogtepunten van jullie huwelijksdag bevatten.

FILMS

De stijl van onze videografie liggen in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, met een cinematic feel. Omdat onze camera’s ook geschikt zijn voor HD-videografie, valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn.

Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer. Een trouwvideo is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksfoto’s om jullie huwelijksdag te herbeleven.

Omdat we met twee zijn, hoef je ook geen afzonderlijke videograaf te zoeken, en kan je bij ons terecht voor zowel een huwelijksfotograaf als een videograaf. Twee vliegen in één klap.

OVER ONZE
VIDEOGRAFIE PRIJZEN

KORTE TROUWFILMS OF EEN LEUKE AANKONDIGINGSFILM VAN JULLIE HUWELIJK IN CIMEMATIC STIJL.

Huwelijksfotograaf Carina en David

Videografie prijzen

Al een fotograaf geboekt maar nog op zoek naar de juiste persoon om jullie dag te verfilmen? Dat kan ook! We hanteren een heel persoonlijke maar discrete aanpak net als bij onze fotografie om tot een zo spontaan mogelijk resultaat te komen.

Video gebeurt standaard door één van ons beiden, maar ben je op zoek naar double the fun, kan je een tweede videograaf bijboeken.

Een tiental weken na jullie huwelijk, ontvang je een gepersonaliseerde link naar jullie video waar je het alvast kan bekijken in afwachting van jullie USB.

STEEDS INBEGREPEN:

KENNISMAKINGSGESPREK

1 VIDEOGRAAF

CINEMATIC FILM 2-5MIN

DOCU FILM 15-20MIN

FILM OP USB + ONLINE

PRIJZEN VANAF:

€1700 voor 8u filmen

Film portfolio

Anouk + David // The Whale Drongen

Dana + Jonathan // Kasteel van Groot-Bijgaarden Brussel

Valerie + Mathias //

Hoeve Engelendael St-Laureins

Anouk + Fabrice //

Ferme de Balingue Silly

blote voeten

Converse, HAKKEN, of

Meer info over onze collecties en prijzen voor videografie?

HUWELIJKSVIDEOGRAFIE

MET EEN MODERNE TWIST