Videograaf Prijzen

Naast huwelijksfotografie, zijn Carina + David ook videograaf. Nee, geen ouderwetse huwelijksvideo van 1,5 uur, maar een korte video van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, en die de hoogtepunten van jullie huwelijk bevatten.

STIJL Videografie

De stijl van onze huwelijksvideografie liggen in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, én met een cinematic feel. Onze camera's zijn ook geschikt zijn voor HD-videografie, daarom valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn. Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer. Een trouwvideo is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksreportage. Jullie kunnen jullie huwelijksdag steeds opnieuw beleven.

Fotograaf + videograaf

Omdat we met twee zijn, hoef je ook geen afzonderlijke videograaf te zoeken voor jullie huwelijk, en kan je bij ons terecht voor zowel fotografie als videografie op jullie huwelijk. Twee vliegen in één klap!

Videograaf Huwelijk PRIJZEN

In sommige van onze collecties zijn fotografie én videografie inbegrepen. Er is een pakket beschikbaar voor elk budget. Wil je naast een videograaf, ook een fotograaf, kan dat ook. Wij leveren jullie huwelijksreportage digitaal af en op USB, wanneer de montage klaar is.


VIDEO collectie

1 videograaf gedurende 8 uur
trouwclip van ong. 5-10 minuten met de hoogtepunten van de dag, inclusief muziek
trouwfilm op USB in HD 1080 resolutie
link op Vimeo om jullie video te kunnen delen met vrienden en familie

€1500

extra uren aan €150 per uur


Opties

Love shoot opname voor het huwelijk van 1,5 tot 2 uur voor een videoclip van 2 tot 5 minuten, voor bijvoorbeeld een 'save the date' of huwelijksuitnodiging.

€330


Opname van de volledige ceremonie

€250


Langere docu edit van 15-20 minuten

€300


Infomeer naar onze beschikbaarheid voor jullie huwelijk!*prijzen zijn inclusief BTW en vervoerskosten binnen België en Nederland