VIDEOGRAAF HUWELIJK

Anouk + Fabrice // Ferme de Balingue, Belgium
Valerie + Mathias // Hoeve Engelendael, Sint-Laureins
Jennifer + Vincent // Provence, France
Evelien + Gerd // Wetteren, Belgium
Sofie + Berten // Haacht, Belgium

Naast fotografie, zijn Carina + David ook videograaf. Nee, geen ouderwetse huwelijksvideo van 1,5 uur, maar een korte clip van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, en die de hoogtepunten van jullie huwelijksdag bevatten.

HUWELIJKSVIDEOGRAFIE
Korte trouwfilms
Een leuke aankondigingsfilm
Cinematic stijl
Met of zonder fotografie

Anouk + Fabrice / videograaf huwelijk

FERME DE BALINGUE

PLAY
Stijl videografie

De stijl van onze huwelijksvideografie liggen in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, én met een cinematic feel. Onze camera's zijn ook geschikt zijn voor HD-videografie, daarom valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn. Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer.

Een trouwvideo is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksreportage. Omdat we met twee zijn, hoef je ook geen afzonderlijke videograaf te zoeken voor jullie huwelijk, en kan je bij ons terecht voor zowel fotografie als videografie op jullie huwelijk. Twee vliegen in één klap!

VIDEOGRAAF HUWELIJK

PRIJZEN

In sommige van onze collecties zijn fotografie én videografie inbegrepen. Er is een pakket beschikbaar voor elk budget. Wil je enkel een videograaf, zonder de fotografie, kan dat ook. Wij leveren jullie huwelijksreportage digitaal af en op USB, wanneer de montage klaar is.