Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De juiste fotografen?

Houden jullie van niet-traditonele, anders dan andere, intieme huwelijken? Wij ook! Zijn jullie net als ons gek van reizen, gezelligheid, etentjes? Zeggen de woorden elegant, zacht, romantisch, vintage en een tikje bohemian jullie ook wel wat? Veel kans dat wij de fotografen zijn die bij jullie horen!

Werken jullie enkel als koppel?

Ja, want we geloven dat er op een huwelijksdag te veel gebeurt om het slechts door één fotograaf te laten vastleggen. Samen kunnen we een volledig beeld scheppen van jullie huwelijksdag, vanuit twee verschillende perspectieven, maar wel steeds in dezelfde stijl.

Waar zijn jullie gevestigd? reizen jullie?

We zijn gevestigd in België, Europa. We reizen echter wereldwijd voor het fotograferen van huwelijken en love shoots. Aarzel niet ons te contacteren voor onze destination collecties.

Wat is inbegrepen?

Bij elke collectie worden alle geselecteerde foto’s digitaal aangeleverd, een kennismakingsgesprek, een bespreking van je dagplanning enkele weken voor jullie huwelijk, een online galerij, en wij twee als fotograaf en/of videograaf inbegrepen. Contacteer ons gerust even voor onze verschillende collecties.

Hoe boeken?

Omdat we veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak, en de juiste klik, spreken we graag eerst even af in onze studio vooraleer we een huwelijk boeken. Daar kunnen we ontdekken of wij aanbieden wat jullie zoeken.

Enkel huwelijken?

Huwelijksfotografie is onze hoofdactiviteit, jullie kunnen dus bij ons terecht voor huwelijken, love shoots, pre en after wedding shoots. Kortom, alles wat met de liefde tussen jullie beiden te maken heeft. Carina fotografeert eveneens boudoir, glamour en bridal shoots via www.revealed.be

Hoe lang kunnen we jullie boeken?

Bij voorkeur fotograferen we niet langer dan 12 uur en niet minder dan 8 uur. Minimum 8 uur zijn nodig om onze versie van jullie huwelijksverhaal te vertellen. Na 14 uur intensief het beste van onszelf te geven, slaat de vermoeidheid toch stilaan toe. Tijdens een gesprek zoeken we echter naar de formule die perfect bij jullie past.

Kunnen we jullie ook enkel boeken als videograaf?

Ja dat kan. In dat geval zullen wij beiden aanwezig zijn als videografen op jullie huwelijk. Mail ons gerust voor de beschikbare formules.