Trouwvideo

TROUWvideo

Naast fotografie, maken Carina + David ook een trouwvideo van jullie huwelijk. Nee, geen ouderwetse huwelijksvideo van 1,5 uur, maar een korte clip van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, en die de hoogtepunten van jullie dag bevatten.

STIJL TROUWvideo

De stijl van onze trouwvideo’s liggen in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, met een cinematic feel. Omdat onze camera’s ook geschikt zijn voor HD-videografie, valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn. Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer. Een trouwvideo is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksfoto’s. Omdat we met twee zijn, hoef je ook geen afzonderlijke videograaf te zoeken, en kan je bij ons terecht voor zowel trouwfotografie als videografie.

TROUWvideo PRIJZEN

In sommige van onze collecties zijn fotografie én videografie inbegrepen. Er is een pakket beschikbaar voor elk budget. Wil je enkel een trouwvideo laten maken, zonder fotografie, kan dat ook. Wij leveren jullie huwelijksvideo digitaal af en op USB, wanneer de montage klaar is.
Contacteer ons voor meer informatie over de prijzen van een trouwvideo.