Trouwfotograaf en videograaf

TROUWFOTOGRAAF

Op zoek naar een trouwfotograaf-duo die eigentijdse en moderne trouwreportages maken?

 Trouwfotograaf
Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Carina + David

Wij zijn Carina en David, beiden trouwfotograaf en gebaseerd in België. We maken als trouwfotografen huwelijksreportages over gans Europa van koppels die op zoek zijn naar een niet al te klassieke trouwfotograaf. Als trouwfotograaf duo zorgen wij er samen voor dat geen enkel moment ons ontgaat. Een huwelijksdag is een dag vol emoties en belevenissen, je wil geen enkel moment hoeven te missen. Elk belangrijk moment wordt op de gevoelige plaat vastgelegd.

Werkwijze als trouwfotograaf

Onze trouwreportages zijn een combinatie van documentaire fotografie en portretfotografie. We houden onze trouwreportages zo spontaan en natuurlijk mogelijk, en vinden het belangrijk dat onze koppels zich goed in hun vel voelen op hun huwelijksdag.

Huwelijken fotograferen is onze passie, iets dat je gauw zal merken als je ons als jullie trouwfotograaf boekt.

Als huwelijksfotograaf houden we ons eerder subtiel op de achtergrond tijdens de dag, zo kunnen jullie ten volle genieten van jullie trouwdag. Vooral tijdens de trouwreportage geven we je enkele aanwijzingen, maar ook hier houden we het graag spontaan. Zie het als een dagje samen met vrienden. Vrienden die toevallig een professionele camera bij zich hebben. Samen gaan we op zoek naar leuke locaties voor de fotoreportage.

Naast trouwfotograaf, ook videograaf!

Naast huwelijksfotografie kunnen we ook jullie huwelijk filmen. Nee, we maken geen huwelijksvideo’s van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Meer informatie over ons als videograaf vind je hier.

Boek ons als jullie trouwfotograaf!

Ben je op zoek naar een uniek trouwfotograaf concept, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen voor meer informatie over onze werkwijze en prijzen.
Benieuwd naar wie we zijn? Bekijk dan even een filmpje over ons hier.