5 5

TROUWFOTOGRAAF

Carina + David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België.

featured

POSTS

Huwelijk / Breda, Nederland

Love shoot / Antwerpen

Huwelijk / Ferme de Balingue, Silly

Stijl

TROUWFOTOGRAAF

Onze stijl is een combinatie van documentaire trouwfotografie met een vleugje portretfotografie. We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels.

Als professionele trouwfotograaf en videograaf houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond. Dat wil niet zeggen dat we tijdens de huwelijksreportage jullie in de kou laten staan. Tijdens de fotoshoot mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen.
Maar ook hier houden we het graag ontspannen, en laten we jullie jullie dag beleven. Zie het meer als twee koppels die samen op stap zijn.

Ontdek meer

KOPPEL SHOOTS + VERLOVINGSREPORTAGES

FAMILIE, NEWBORN, ZWANGERSCHAP & LIFESTYLE

HUWELIJKEN

HERBELEEF JULLIE HUWELIJK

CINEMATIC FILMS

EEN FILM VAN JULLIE HUWELIJK

HERBELEEF DE MOMENTEN

Naast trouwfotografie filmen we ook huwelijken. Nee, we maken geen huwelijksvideo’s van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Meer informatie over ons als videograaf vind je hier.

Carina + David photographers

ONZE WERKWIJZE

ALS TROUWFOTOGRAAF

Doorgaans beginnen we als trouwfotografen te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen. Omdat we met twee trouwfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.

Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.

Jullie trouwfoto’s worden enkele weken na het huwelijk digitaal aangeleverd, in hoge resolutie. We zorgen er ook voor dat de foto’s online in een galerij worden geplaatst, zodat familie en vrienden jullie huwelijksfoto’s ook kunnen bekijken.
Wensen jullie album, is dat ook mogelijk. Wij werken met professionele fotolabo's in en buiten Europa voor onze met de hand gemaakte foto-albums.

Huwelijksreportage bij mist

HUWELIJKS-, KOPPEL & LIFESTYLE
FOTOGRAAF & VIDEOGRAAF

FOR THOSE

WHO DARE TO BE

themselves