Trouwfotograaf Antwerpen

Carina + David trouwfotograaf Antwerpen

Wij zijn een trouwfotograaf-koppel uit Antwerpen die eigentijdse en moderne trouwreportages maken van andere leuke koppels. Zijn jullie een koppel dat op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor een niet-alledaagse trouwreportage? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Als ervaren trouwfotograaf koppel uit Antwerpen, brengen wij trouwfotografie op een stijlvolle en eigentijdse manier. Wij houden van details en spontane trouwfotografie. We werken regelmatig als trouwfotograaf in Antwerpen, maar ook daarbuiten, tot zelfs in Nederland en de rest van Europa. Onze studio is gebaseerd te Sint-Niklaas, tussen Gent en Antwerpen.

 Trouwfotograaf Antwerpen Trouwfotograaf Antwerpen

Trouwfotograaf Antwerpen

Wij zijn gebaseerd te Sint-Niklaas, tussen en Gent en Antwerpen, en fotograferen regelmatig in Antwerpen, zowel in het stadhuis als in de omliggende gemeenten.

We kennen enkele leuke plekjes om jullie trouwreportage te fotograferen, zoals bv. het Felix Pakhuis, het MAS op ‘t Eilandje, de straatjes rond de Kathedraal van Antwerpen, Linkeroever, de Kaaien,… Samen kunnen we jullie enkele locaties aanraden om jullie trouwreportage te fotograferen. Antwerpen heeft talloze leuke fotolocaties.

Op zoek naar een trouwfotograaf te Antwerpen voor een stijlvolle en unieke trouwreportage? Hebben jullie een vraag over onze werkwijze of onze prijzen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze werkwijze en prijzen. Willen jullie ons alvast beter leren kennen, bekijk dan snel even deze leuke video van ons!