Trouwfilm van jullie huwelijk

TROUWFILM

Naast fotografie, maken Carina + David ook trouwfilms van jullie huwelijk. Nee, geen ouderwetse video van 1,5 uur, maar een korte trouwclip van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, of via sociale media kan delen, en die de hoogtepunten van jullie dag bevatten.

STIJL TROUWFILM

De stijl van onze trouwfilm ligt in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, met een cinematic feel. Omdat onze camera’s ook geschikt zijn voor HD-videografie, valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn. Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer. Een trouwfilm is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksfoto’s, om zo jullie huwelijk nog eens te kunnen herbeleven.

TROUWFILMS PRIJZEN

In sommige van onze collecties zijn fotografie én videografie inbegrepen. Er is een pakket beschikbaar voor elk budget. Wil je enkel een trouwfilm laten maken, zonder fotografie, kan dat uiteraard ook. Een langere edit van jullie trouwfilm of het filmen van de volledige ceremonie en de speeches op het avondfeest, horen eveneens tot de mogelijkheden?

 Wij leveren jullie trouwfilm digitaal af en op USB, wanneer de montage klaar is.

Fotograaf en videograaf

Omdat we met twee zijn, hoef je geen afzonderlijke videograaf te zoeken, en kan je bij ons terecht voor zowel huwelijksfotografie als videografie. Wij zijn op elkaar afgestemd, en lopen niet in de weg, zodat jullie rustig kunnen genieten van jullie huwelijksdag.

Contacteer ons voor meer informatie over de prijzen van een trouwfilm.