Trouwclip

TROUWclip

Naast fotografie, maken Carina + David ook trouwclips van jullie huwelijk. Nee, geen ouderwetse huwelijksvideo van 1,5 uur, maar een korte trouwclip van 5 tot 10 minuten die je samen met vrienden en familie kan bekijken, of op sociale media kan delen, en die de hoogtepunten van jullie dag bevatten.

STIJL TROUWclip

De stijl van onze trouwclips liggen in lijn met onze fotografie: zacht, romantisch, met een cinematic feel. Omdat onze camera’s ook geschikt zijn voor HD-videografie, valt het ook minder op dat we op bepaalde momenten aan het filmen zijn. Dit zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer. Een trouwclip is de perfecte aanvulling voor jullie huwelijksfoto’s om jullie huwelijksdag te herbeleven.

FOTOGRAAF EN VIDEOGRAAF

Omdat we met twee zijn, hoef je geen afzonderlijke videograaf te zoeken voor jullie trouwclip, en kan je bij ons terecht voor zowel huwelijksfotografie als videografie.
Wij zijn op elkaar afgestemd, en lopen niet in de weg, zodat jullie rustig kunnen genieten van jullie huwelijksdag.

TROUWclips PRIJZEN

In sommige van onze collecties zijn fotografie én videografie inbegrepen. Er is een pakket beschikbaar voor elk budget. Wil je enkel een trouwclip laten maken, zonder fotografie, kan dat ook. Wij leveren jullie huwelijksvideo digitaal af en op USB, wanneer de montage klaar is.

Contacteer ons voor meer informatie over de prijzen van een trouwclip.