Prijzen voor een huwelijksfotograaf of videograaf?

 PRIJZEN COLLECTIES

Wat zijn de prijzen voor een fotoreportage of videoreportage van jullie huwelijk? We werken met verschillende collecties, startend vanaf 6 uur tot 12 uur. Bij elke collectie zijn alle geselecteerde foto’s digitaal aangeleverd, een kennismakingsgesprek, een bespreking van je dagplanning enkele weken voor jullie huwelijk, een webgalerij, en wij twee als fotograaf of videograaf inbegrepen.

PRIJZEN ALBUMS

Willen jullie een album, dan kan dat natuurlijk ook. Het is echter een optie en geen verplichting. Wij laten onze koppels zelf de foto’s kiezen die in het album komen. Onze albums zijn met de hand gebonden, en professioneel geprint in één van onze fotolabo’s. Ze liggen klaar om door jullie ontdekt te worden bij het kennismakingsgesprek.

LOVE SHOOT

Een love shoot of verlovingsreportage geeft jullie de kans ons en onze cameras beter te leren kennen.
Concreet betekent dat minder stress op de huwelijksdag, want intussen zijn jullie getrainde modellen die stralen voor de camera en zich volledig op het gemak voelen voor onze lens. Mooi meegenomen is wat je achteraf allemaal met de fotos kan doen: uitnodigingen, een gastenboek, bedankjes.. Ook deze kunnen jullie bewonderen bij het kennismakingsgesprek.

Bij voorkeur wordt deze love shoot gepland 3 tot 4 maanden voor het huwelijk. Extra leuk, wij fotograferen love shoots over heel de wereld, dus is er dat speciale plaatsje aan het strand, in Parijs of Londen, dat veel voor jullie betekent? Dan is dat misschien wel de perfecte locatie!

Meer weten over onze prijzen of beschikbaarheid voor een huwelijksreportage of leuke trouwfilm van jullie huweljk? Contacteer ons!