Over Carina en David als huwelijksfotograaf of videograaf

 Carina + David, foto door Anouschka Rokebrand
Carina + David, foto door Anouschka Rokebrand

Over Carina en David

Wij zijn Carina + David. Plus, omdat we elkaar aanvullen. Plus, omdat je niet de ene hebt zonder de andere. Plus, omdat we elkaars leven een extra waarde geven.
Na zelf tien jaar getrouwd te zijn, deden we het een tijdje geleden nog eens lichtjes over en maakten er ons droomhuwelijk van. 
We begrijpen dan ook beter dan geen ander hoe je naar zo een dag toe leeft en geniet van het plannen. We houden enorm veel van details en geloven dat die je huwelijksdag alleen nog maar mooier maken. Maar wat we het allermooiste vinden, is echte liefde vastleggen op beeld.
Dat is dan ook waar onze passie voor fotografie is begonnen. Het magische moment waarop je een gevoel dat zo sterk is vastlegt, is voor ons het mooiste wat er bestaat.

En op de koop toe een stralende glimlach zien verschijnen bij het zien van de foto’s of een traantje zien wegpinken bij het zien van het filmpje is meer voldoening dan we ons ooit zouden kunnen wensen. Onze beelden zijn onze manier om de wereld een beetje mooier te maken.

Naast onze passie voor fotografie en videografie, hebben we ook een grote passie voor elkaar en onze twee kids. En hoewel het soms wel eens druk en chaotisch kan worden met twee wildebrassen in huis, zou onze thuis niet compleet zijn zonder hen.

We houden er ook heel veel van om de wereld te verkennen en nieuwe vrienden te ontmoeten en voelen ons dan ook bevoorrecht dat we die dingen door ons werk nog meer kunnen doen.  Al reizend leggen we liefde vast op beeld terwijl er nieuwe vriendschappen ontstaan. 

Publicaties op huwelijksblogs and bruidsmagazines

Ons werk werd reeds gepubliceerd op huwelijksblogs en bruidsmagazines zoals Magnolia Rouge, The Pretty Blog, French Wedding Style, Bruid & Bruidegom

Boekingen huwelijken

Omdat we al onze klanten de nodige aandacht willen geven, aanvaarden we maar een beperkt aantal huwelijken elk jaar. Om ons te boeken vragen we een waarborg van 25% en een getekend contract.

Instagram

#block-yui_3_17_2_52_1436171968464_19809 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid { margin-right: -10px; }
#block-yui_3_17_2_52_1436171968464_19809 .sqs-gallery-block-grid .sqs-gallery-design-grid-slide .margin-wrapper { margin-right: 10px; margin-bottom: 10px; }