Video / Carina + David

Ik ben veel dingen: een echtgenote, een vriendin, een dochter, een fotograaf, maar geen actrice…

Wanneer we dus met het idee speelden om een video van onszelf te maken voor de website, brak het koud zweet al uit. Want als er twee dingen zijn waar ik een hekel aan heb, is het mijn eigen stem horen, en mezelf op video zien.

Maar het idee was er, en de plannen om te filmen ook.

We hebben deze video op verschillende momenten tijdens de week gefilmd. Hallo ongemakkelijk… Maar beetje bij beetje begon de clip toch vorm te krijgen en begon ik hem stilaan zelfs leuk te vinden.

Het is helemaal ons. We maken graag plezier samen, en kunnen lachen met de domste dingen. En inderdaag, ik zou wel elke dag pizza kunnen eten. Maar meer nog, deze video geeft onze liefde weer voor elkaar.

Enjoy!

Liefs,

C+D