Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas

Kim Linh + Ènes

Mijn hart maakte constant kleine vreugdesprongetjes bij al het moois dat ik kon vastleggen op dit geweldige koppel hun huwelijksdag.

De dag begon met een beetje vuurwerk, en eindigde met nog meer :-)

Kim Linh zag er echt fantastisch uit, er zijn geen woorden om te beschrijven hoe mooi ze er uitzag in haar prachtige kanten jurk en een paar geweldige Jimmy Choo’s, oh I love my fashionable brides :-)

En het mag gezegd, ook Ènes zag er heel knap uit. Voor elkaar gemaakt :-)

Na een kleine vertraging aan het stadhuis (teveel mensen die trouwen op dezelfde populaire dag) gingen we richting het stadspark voor familiefoto’s, of: dat was toch wat Kim Linh dacht wat er op de agenda stond.

Maar eigenlijk hadden Ènes en Limme (Kim Linh’s beste vriendin en een zeer vrolijke en energieke meid, die ik geweldig vond vanaf de eerste moment dat ik haar zag) een openlucht ceremonie in elkaar gestoken. Met tranen in de ogen door dit prachtige gebaar, stapte Kim Linh door het -met rozenblaadjes gevulde – gangpad aan haar vader’s zijde. De ceremonie was simpelweg mooi, grappig, emotioneel..oh ja, ook ik had weer traantjes in de ogen, zoals gewoonlijk :-)

Kim Linh koos zelf de tafeldecoratie voor de feestzaal Tybeert en deed dat geweldig: een straal van roze tussen wit en crème, did I already say that this is my kinda girl?

Op het feest kwamen de danskwaliteiten boven, deze mannen kunnen dansen! Het was zo leuk dat ik mezelf moest dwingen naar huis te gaan! Dit feestje was zonder meer fantastisch!

Kim Linh en Ènes, elke week opnieuw word ik verbaasd door de geweldige mensen die ik ontmoet. Deze week was dat zeker niet anders, ik heb er zo van genoten deel te mogen zijn van jullie dag en jullie geweldige groep vrienden en familie.

Jullie zijn twee prachtige, warme en respectvolle personen en ik kan jullie enkel nog een leven vol geluk, liefde en plezier toewensen!

Liefs,

C.