Boudoir fotografie

Ik geloof dat elke vrouw een natuurlijke schoonheid bezit. En dat elke vrouw natuurlijk mooi is. Verschillend misschien, maar allemaal prachtig op hun eigen unieke manier.

En toch zijn er zovele vrouwen die zich niet goed voelen over zichzelf, te groot, niet groot genoeg, de verkeerde haarkleur, het verkeerde kledingmaatje… Maar wie beslist wat wel of niet goed is? Wie beslist wat echt schoonheid is?

Omdat ik elke vrouw wil tonen hoe mooi ze werkelijk is, begon ik met vrouwen fotografie. Hopende minstens enkele vrouwen goed te doen voelen over zichzelf. Om zichzelf te aanvaarden in al hun schoonheid. 

Boudoir fotografie

Sylvie is een heel goede vriendin van me, en we verjaren ook nog eens op dezelfde dag, dus dat kan niet fout gaan ;-) Maar bovenal begrijpt ze als geen ander wat ik doe, want ze doet hetzelfde op haar eigen unieke manier. Ze is een make-up artieste en een ferme goeie ook. Ook zij laat vrouwen zich mooi voelen.

Maar deze keer was het haar beurt om te stralen voor de camera.We hadden een namiddag gevuld met plezier, gelach en heel veel ”vrouwenpraat’, maar we genoten van elke minuut.  En dat resulteerde in een mooi en elegant boudoir portret. Dat ik niet eerder kon delen met jullie omdat het een verrassing was voor haar jarige vriend :-)

Momenteel noem ik mijn portretten ‘female touch’, maar dat is nog niet echt de naam die ik wil, die genoeg zegt waarvoor het staat. Dus je kan nog enkele veranderingen verwachten op dat gebied ;-)

Voor nu, laat ik gewoon de foto’s voor zichzelf spreken.

En als jij een vrouw bent die er naar verlangt ook eens te stralen voor de camera, of je man(in-spé) een bijzonder cadeau wil doen, stuur me dan even een mailtje.

Happy Monday!

Liefs,

C

Boudoir fotoshoot