Een fotoreportage wanneer de baby tussen de 4 en 21 dagen oud is, is newborn fotografie.  De baby slaapt dan meestal door de newborn fotosessie heen, en is dan heel rustig. Na de eerste twee weken kan de baby het soms een beetje lastiger hebben, en heeft’ie soms last van een beetje baby-acné.
De baby wordt ook al wat beweeglijker, en blijft niet altijd even gemakkelijk in positie liggen.

Newborn fotografie kan door gaan in onze verwarmde studio te Sint-Niklaas, tussen Gent en Antwerpen, vlak na de geboorte, of zelfs bij jullie thuis. Belangrijk hierbij is dat we veel natuurlijk licht beschikbaar hebben, want voor newborn fotografie flitsen we niet zo graag.

NEWBORN FOTOGRAFIE.

EEN NEWBORN FOTOSHOOT BIJ JULLIE THUIS, OF IN DE STUDIO...

EEN NEWBORN

FILM

HERBELEEF

DE EERSTE MOMENTEN

Geniet van de eerste momenten met jullie baby en je familie aan de hand van onze cinematic films.

Informeer nu naar de mogelijkheden voor onze newborn films.

AND ANSWERS

QUESTIONS

one

two

Wat als de newborn baby een 'slecht moment' heeft?

Gebruik je attributen of props tijdens de newborn fotosessie ?

We fotograferen het liefst op het tempo van de newborn. Als dat betekent om even een pauze in te lassen voor een voeding of het verversen van een luier, is dat uiteraard geen probleem. Bovendien vinden pasgeboren baby’s het niet altijd even leuk om in hun blootje te liggen, en allerlei poses te moeten nemen.

In onze newborn fotostudio hebben we enkele accessoires beschikbaar om er een leuke fotoshoot van te maken. Al houden we er van om niet té veel accessoires te gebruiken, en fotograferen we de baby het liefste in al zijn of haar eenvoud.

three

four

Wanneer kunnen wij het beste boeken voor een newborn shoot?

Wanneer zijn de foto's klaar?

Willen jullie ons boeken voor newborn fotografie, dan contacteer je ons best al tijdens je zwangerschap. Je mag ons dan de voorziene bevallingsdatum al meedelen. Zo kunnen wij deze alvast inplannen in onze agenda.  (Jullie kunnen trouwens ook bij ons terecht voor zwangerschapsreportages!) Van zodra jullie in het moederhuis zijn contacteren jullie ons best al voor een definitieve afspraak. Wensen jullie meer informatie over onze newborn fotografie, stuur ons een mailtje!

De newborn foto’s zijn doorgaans 4 weken na de fotoreportage klaar. Jullie kunnen ze dan bekijken via een met paswoord beveiligde galerij, en ze daar downloaden in hoge resolutie.

featured

POSTS

Newborn fotoshoot te St-Niklaas

Een newborn fotoshoot in Antwerpen

Newborn fotoshoot in Brussel

ONZE

ONS

LEES MEER