Love Shoot of Pre-Wedding? Boek hier een leuke loveshoot!

Wat is een love shoot?

Een love shoot of pre-wedding is een foto- of videoreportage van ongeveer 1 tot 1,5 uur, enkele maanden vóór jullie huwelijk, waarbij jullie al eens kunnen oefenen voor onze lens.

Op deze manier zijn jullie al een beetje meer gewend aan onze manier van werken, en voelt het misschien een beetje minder onwennig op jullie huwelijksdag zelf.

Een love shoot of prewedding gebeurt meestal in een casual outfit, maar kan ook in bruidskleding wanneer jullie bijvoorbeeld niet genoeg tijd hebben voor een fotoreportage op jullie huwelijksdag zelf.

De foto’s van jullie loveshoot kunnen achteraf worden gebruikt voor de aankleding van de feestzaal, het maken van een leuk gastenboek, uitnodigingen, bedankingen op het huwelijksfeest zelf, of een leuk cadeau’tje voor de ouders of getuigen op jullie huwelijk.
Een video van jullie love shoot kunnen jullie gebruiken als ‘Save The Date’ of als verrassing op de dag van jullie huwelijk zelf.

Meestal plannen we de love shoot 3 tot 4 maanden voor jullie huwelijk.

Wanneer de foto’s of video van jullie love shoot klaar zijn, zetten we deze online in een galerij, beveiligd met een paswoord, waar jullie de foto’s kunnen downloaden en delen met vrienden en familie.

Wat kost een Love Shoot?

Een love shoot fotoreportage komt op €325 voor 1 tot 1,5 uur. Willen jullie een loveshoot boeken, contacteer ons dan snel!