Huwelijksfotografen

HUWELIJKSFOTOGRAFEN

Huwelijksfotografen koppel Carina + David

Wij zijn een huwelijksfotografen koppel uit België die eigentijdse en moderne huwelijksreportages maken van andere leuke koppels.

 Huwelijksfotografen
Huwelijksfotografen

Onze stijl als huwelijksfotograaf

Onze stijl is een combinatie van documentaire huwelijksreportages met een vleugje portretfotografie.  We houden onze fotoreportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels.

Als professionele huwelijksfotografen houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond. Dat wil niet zeggen dat we tijdens de huwelijksreportage jullie in de kou laten staan. Dan mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen.
Maar ook hier houden we het graag ontspannen, en laten we jullie jullie dag beleven. Zie het meer als twee koppels die samen op stap zijn.

Onze werkwijze als huwelijksfotografen

Doorgaans beginnen we als huwelijksfotograferen te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen. Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.

We zijn huwelijksfotografen die gebaseerd zijn in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, te België, maar fotograferen ook in Nederland en de rest van Europa.

Onze huwelijksfoto’s worden enkele weken na het huwelijk digitaal aangeleverd, in hoge resolutie. We zorgen er ook voor dat de foto’s online in een galerij worden geplaatst, zodat familie en vrienden jullie foto’s ook kunnen bekijken.

Video van jullie huwelijk?

Naast huwelijksfotografie, filmen wij ook huwelijken. Willen jullie een leuk filmpje van jullie huwelijk, en zijn jullie op zoek naar videograaf, dan kunnen wij jullie ook hier helpen. Geen saaie video van 2 uren van jullie huwelijk, maar een korte trouwclip van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag.
Meer informatie kunnen jullie hier vinden.

Boek jullie huwelijksfotografen!

Ben je op zoek naar originele huwelijksfotografen, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen voor een brochure met meer uitleg over onze werkwijze en prijzen voor huwelijksfotografie en videografie.
Huwelijksfotografie en videografie zijn onze passie, die we maar al te graag delen met onze koppels. Bekijk alvast onze video om ons beter te leren kennen!