5 5

HUWELIJKSFOTOGRAAF

Carina + David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit Sint-Niklaas, België.

featured

POSTS

Huwelijk / Breda, Nederland

Love shoot / Antwerpen

Huwelijk / Ferme de Balingue, Silly

Stijl

HUWELIJKSFOTOGRAAF

Onze stijl is een combinatie van documentaire huwelijksfotografie met een vleugje portretfotografie. We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels.

Als professionele huwelijksfotograaf/videograaf houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond. Dat wil niet zeggen dat we tijdens de huwelijksreportage jullie in de kou laten staan. Vooral tijdens de fotoshoot mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen. Maar ook hier houden we het graag ontspannen, en laten we jullie jullie dag beleven. Zie het meer als twee koppels die samen op stap zijn.

Ontdek meer

KOPPEL SHOOTS + VERLOVINGSREPORTAGES

FAMILIE, NEWBORN, ZWANGERSCHAP & LIFESTYLE

HUWELIJKEN

HERBELEEF JULLIE HUWELIJK

CINEMATIC FILMS

EEN FILM VAN JULLIE HUWELIJK

HERBELEEF DE MOMENTEN

Naast huwelijksfotografie kunnen we ook een film maken van jullie huwelijk. Nee, we maken geen huwelijksvideo’s van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Meer informatie over ons als videograaf vind je hier.

Carina + David photographers

ONZE WERKWIJZE

ALS HUWELIJKSFOTOGRAAF

Als huwelijksfotograaf beginnen we te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen. Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.

Onze studio is gelegen te Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.

Jullie huwelijksfoto’s worden enkele weken na het huwelijk digitaal aangeleverd, in hoge resolutie. We zorgen er ook voor dat de foto’s online in een galerij worden geplaatst, zodat familie en vrienden jullie huwelijksfoto’s ook kunnen bekijken.
Wensen jullie album, is dat ook mogelijk. Wij werken met professionele fotolabo's in en buiten Europa voor onze met de hand gemaakte foto-albums.

Huwelijksreportage bij mist

HUWELIJKS-, KOPPEL & LIFESTYLE
FOTOGRAAF & FILMMAKER

FOR THOSE

WHO DARE TO BE

themselves