Huwelijksfotograaf Willebroek

Huwelijksfotograaf Willebroek

Jasmine + Willem

Vanaf de eerste mail die Jasmine stuurde, wist ik dat wij het goed met elkaar zouden vinden. De mail was leuk, levendig en persoonlijk en maakte meteen een klik. Nog voor ze ons hadden ontmoet, boekten ze ons als hun huwelijksfotografen. En wanneer we elkaar eindelijk in het echt ontmoetten, was het duidelijk dat ik er niet naast had gezeten. Voor ons zaten twee van de meest fantastische mensen die we ooit hebben ontmoet.

We keken dan ook heel erg uit naar hun huwelijk en het werd alles dat het beloofde te worden.

We genoten van een dag gevuld met emoties, gelach en tranen van geluk.

Wie had ooit kunnen denken, dat twee mensen die elkaar online ontmoetten, een van de prachtigste en gelukkigste koppels zouden worden die we ooit gezien hebben.

Jasmine sloot een weddenschap met enkele vriendinnen, en schreef zich daarvoor in op een dating site, om te bewijzen dat ware liefde niet op het internet te vinden is, Willem deed hetzelfde om gelijkaardige redenen. Ze vonden elkaar en enkele jaren en een verloren weddenschap later, staan ze voor elkaar om hun ja-woord te geven. Is het niet geweldig dat ze het beiden bij het verkeerde eind hadden en elkaar onderweg hebben gevonden.

Jasmine en Willem, we hadden ons geen mooiere afsluiter va het seizoen kunnen wensen, en we hopen dat de trend ook dit jaar zich verder zet en elk huwelijk als dat van jullie mag zijn, met koppels die even verliefd zijn als jullie.

We wensen jullie samen de meest geweldige avonturen toe!

Liefs,

Carina + David

feestzaal: Hof ten Damme

ceremonie: Rent-a-priest