Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas

Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas

Ilse en Stijn

Styled it very pretty!

Prachtig kleed: check!

Geweldige schoenen: check!
Oogverblindende bruid: check check!

En het wordt alleen nog maar beter, Ilse stylede hun volledige bruiloft zelf, geïnspireerd door blogs zoals ‘Style me pretty‘ creëerde ze een prachtige look met roze tinten, I Love this girl!

Door de constant veranderende weersomstandigheden, werd de reportage locatie maar een dag op voorhand vast gelegd, maar het was de beste locatie mogelijk: een gigantische leegstaande verffabriek, wat een mooi decor en prachtig licht!

Ik heb echt van elke seconde van deze dag genoten, ik heb gelachen, geglimlacht (constant), en (zoals gewoonlijk) ook wel een paar keer traantjes in de ogen gekregen.

Deze twee zijn echt geweldig samen, gewoon te schattig, je kan je geen seconde omdraaien of ze staan te knuffelen, aawwhhh, cuties!

Het diner was al even geweldig met fantastisch lekker eten en een huwelijkstaart die letterlijk in brand stond.

Zoals verwacht was ook het feestje achteraf een succes en toen het voor mij tijd was om naar huis te gaan, was de dansvloer gevuld met blije gezichten.

Ilse & Stijn, ik was zo vereerd een deel te zijn van jullie dag, en ik vond het geweldig Ilse hoeveel moeite jij gedaan hebt om jullie dag onvergetelijk te maken.

Ik wens jullie samen een fantastisch leven toe!

Bedankt om een glimlach op mijn gezicht te toveren een hele dag lang!

Een speciaal bedankje ook voor Bart, de ceremoniemeester die mijn werk een stukje makkelijker heeft gemaakt 🙂

Liefs,

Carina