Huwelijksfotograaf Provence

Huwelijksfotograaf Provence

Op zoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie huwelijk in de Provence in Frankrijk? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen.

 Huwelijksfotograaf Provence, Gordes
Huwelijksfotograaf Provence, Gordes

Wij zijn Carina en David, huwelijksfotograaf, gek van elkaar, maar ook van lekkere koffie en reizen naar de leukste plekjes voor jullie huwelijk. Dankzij onze ongelooflijke job als huwelijksfotografen zijn we al op verschillende plekken in de wereld terecht gekomen, zo ook in de Provence. Neem gerust even een kijkje in ons portfolio om onze huwelijken te bekijken.

We houden er van om huwelijken te fotograferen op al deze plekken, ook in de Provence.

Provence huwelijksfotograaf?

Gaat jullie huwelijk door in Provence, en zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf? Neem dan even contact op met ons, en vertel ons over jullie huwelijksplannen. Dit kan via het contactformulier onderaan. Jullie ontvangen dan snel een mailtje met meer uitleg over onze werkwijze en beschikbare pakketten voor jullie huwelijk in het zuiden van Frankrijk.

Videograaf voor jullie huwelijk IN PROVENCE

Naast huwelijksfotografie filmen we ook huwelijken in Provence. Nee, we maken geen huwelijksvideo’s van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Meer informatie over ons als videograaf vind je hier.