Huwelijksfotograaf Assenede

Huwelijksfotograaf Assenede

Julie + Michaël

We begonnen de dag een beetje anders dan anders. Tegen de traditie in ging Julie haar bruidegom ophalen. Ik vind het fantastisch wanneer koppels hun huwelijksdag persoonlijk maken.

Julie was een visioen in kant. Ze droeg een prachtige jurk, en de sluier van haar mama’s huwelijksdag, hoe geweldig is dat!

Na hun first look (ik vind het gewoon geweldig wanneer koppels elkaar zo voor de eerst keer willen zien), vertrokken we richting Assenede voor hun burgerlijk huwelijk. Het stadhuis is een modern gebouw te midden van groen en dus de ideale plaats voor enkele familiefoto’s.

De grijze lucht dreigde de hele dag een regenbui op ons los te laten, maar wachtte hier gelukkig mee tot de reportage bijna klaar was. We hadden ruim de tijd om foto’s te nemen, en maakten heel veel plezier in die tijd.

Julie en Michaël zijn echte natuurtalenten, de liefde en het plezier straalde van hun gezichten en voelde zo echt. Hun liefde voor elkaar is zo duidelijk en is veel groter dan woorden kunnen beschrijven. We voelden ons gezegend dit te mogen vastleggen.

Hun huwelijskceremonie was gevuld met tranen van geluk en blije gezichten. Hun familie had de ceremonie in elkaar gestoken, dus ze wisten niet wat verwachten. Maar de uitdrukking op hun gezicht  zei het helemaal, ze hadden niet meer tevreden kunnen zijn.

We sloten hun dag af in ‘Het Godshuis‘.

Julie en Michaël, jullie zijn perfect voor elkaar, voor elkaar gemaakt. Jullie liefde is zo duidelijk en zo mooi om te aanschouwen.

We hebben zoveel plezier gehad en voelden ons heel gezegend bij het vastleggen van jullie huwelijskdag. Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons als jullie huwelijksfotografen hebben gelegd.

Liefs,

carina + david