HUWELIJKSFOTOGRAAF GENT

Wedding photography
Cinematic films
Portraits
Elopements

Op zoek naar een huwelijksfotograaf of videograaf in of rond Gent? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen!

Wij zijn Carina en David, huwelijksfotograaf, gek van elkaar, maar ook van lekkere koffie en reizen naar de leukste plekjes voor jullie huwelijk. Dankzij onze ongelooflijke job als huwelijksfotografen zijn we al op verschillende plekken in de wereld terecht gekomen. Neem gerust even een kijkje in ons portfolio om onze huwelijken te bekijken.

We houden er van om huwelijken te fotograferen op al deze plekken, ook in Gent.

HUWELIJKSFOTOGRAAF GENT
Foto + video
2 fotografen
Stijlvolle reportages
Gent huwelijksfotograaf?
Gaat jullie huwelijk door in Gent, en zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf of videograaf? Neem dan even contact op met ons, en vertel ons over jullie huwelijksplannen. Dit kan via de link onderaan. Jullie ontvangen dan snel een mailtje met meer uitleg over onze werkwijze en beschikbare pakketten voor jullie huwelijk in Gent.
Beschikbaarheid
Boek nu voor 2018 & 2019!
Als je ons graag wil boeken voor huwelijksfotografie of videografie in of rond Gent, contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze verschillende collecties en tarieven.
VIDEOGRAAF GENT
Zoeken jullie een videograaf in Gent voor jullie huwelijk? Naast huwelijksfotografie filmen we ook huwelijken. Nee, we maken geen huwelijksvideo's van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Contacteer ons voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven voor videografie.

EVELIEN + GERD

HUWELIJK

PLAY