Huwelijksfotograaf Niel

Huwelijksfotograaf Niel

Annelies + Cliff

Als een piloot en stewardess trouwen en het decor voor hun huwelijksreportage een luchthaven is, privé-jet inbegrepen, dan weet je dat er je een fantastische dag te wachten staat.

Annelies en Cliff maakten van hun dag iets heel persoonlijk, waar ze beiden van houden kwam de hele dag terug in de kleinste details. Voeg daar heel veel liefde en een prachtige bruid en bruidegom aan toe, en de dag wordt zo goed als perfect.

Vorig jaar deze tijd was het zo warm dat je al een barbecue kon houden, terwijl het dit jaar nog vriest en sneeuwt. We pakten ons lekker warm in om te vermijden het koud te krijgen. Onze bruid kon dat helaas niet doen, maar trotseerde moedig de kou en slaagde er zelfs in te stralen ondanks de snijdende koude van bijna -2°C.

Als cadeau voor Cliff, had Annelies geregeld dat een vriend van hen over de feestzaal kwam vliegen. De piloot maakte enkele loops die me al misselijk maakten van er nog maar naar te kijken, maar het was een fantastisch spektakel. Cliff’s gezicht straalde.

Annelies en Cliff, jullie dag was nog ver boven onze verwachtingen, we kunnen er alleen maar met de glimlach aan terugdenken. Jullie gloeiden van liefde en straalden ondanks de kou.

We genoten van elke seconde!

Liefs,

C+D

Feestzaal: Hof van Reyen 

Make-up artiest: Sylvie Verhasse