7 7

Wij zijn Carina en David, huwelijksfotograaf, gek van elkaar, maar ook van lekkere koffie en reizen naar de leukste plekjes voor jullie huwelijk.

Dankzij onze ongelooflijke job als huwelijksfotografen zijn we al op verschillende plekken in de wereld terecht gekomen. Neem gerust even een kijkje in ons portfolio om onze huwelijken te bekijken.

We houden er van om huwelijken te fotograferen op al deze plekken, ook in Brugge.

HUWELIJKSFOTOGRAAF BRUGGE

Op zoek naar een huwelijksfotograaf of videograaf in of rond Brugge? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen!

CINEMATIC

HUWELIJKSFILM

VIDEOGRAAF BRUGGE

HERBELEEF JULLIE HUWELIJK

Zoeken jullie een videograaf in Brugge voor jullie huwelijk? Naast huwelijksfotografie filmen we ook huwelijken. Nee, we maken geen huwelijksvideo's van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag, en een docu film van 15-20 minuten. Contacteer ons voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven voor videografie.

Huwelijksfotograaf Brussel

Fotograaf

Brugge

HOE GAAN WE TE WERK?

Doorgaans beginnen we als huwelijksfotografen in Brugge te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen.

Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.

Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.

Onze huwelijksfoto’s worden enkele weken na het huwelijk digitaal aangeleverd, in hoge resolutie. We zorgen er ook voor dat de foto’s online in een galerij worden geplaatst, zodat familie en vrienden jullie huwelijksfoto’s ook kunnen bekijken.

HUWELIJKSFOTOGRAAF BRUGGE

MEER INFO