Huwelijksfotograaf Bazel

Huwelijksfotograaf Bazel

Dit huwelijk was speciaal voor twee redenen: ik had twee bruiden in plaats van eentje dus ik had ook dubbel zo veel plezier, en in plaats van samen met David te fotograferen, kwam Joke mee als mijn second shooter.

Laat me jullie even voorstellen:

We leerden Joke & Gary kennen op het huwelijk van Gemma & JC.

Enkele dagen later kregen we een mail van Joke die informeerde naar onze beschikbaarheid voor hun huwelijk enkele maanden later. Omdat wij al geboekt waren, fotografeerde onze goede vriendin en ook zeer getalenteerde fotografe Joshua hun huwelijk.

Ik bleef wel contact houden met Joke die ook een hele grote passie voor fotografie heeft. En omdat ik er sterk in geloof dat iedereen de kans moet krijgen om te leren, vroeg ik Joke mee om dit huwelijk te fotograferen.
De laatste foto in deze reeks werd door Joke gemaakt, duidelijk een dame met talent toch?

Joke, bedankt om een geweldige second shooter te zijn die dag en een geweldige vriendin alle andere dagen 🙂

Nu, terug naar Sofie & Ann 🙂 Die naar mijn mening ook twee fantastische dames zijn. En ik krijg maar geen genoeg van hun schattige dochtertje Stella.
Sofie & Ann kozen ervoor hun huwelijk intiem te houden. Ze hechten meer waarde aan de nabijheid van hun beste vrienden en dichtste familie dan een gigantisch feest te houden.
Het resultaat mocht er dan ook wezen, het was leuk, gezellig en bovenal mooi!.

Bedankt om ons erbij te hebben, ik heb van elke minuut genoten, en ik ben er zeker van dat joke dat ook heeft gedaan.

Liefs,
C + J (voor de verandering eens geen D daar 😉 )

Feestzaal: Kasteel Wissekerke