Huwelijksfotograaf Aalter

Huwelijksfotograaf Aalter

Waar begin ik uit te leggen wat voor een geweldige mensen Katleen en Thomas zijn. Ze zijn leuk, lief, vriendelijk, liefhebbend, zorgzaam, warm, ze doen de kamer opleven met hun sprankelende persoonlijkheden. Maar meest van al: ze zijn zo verliefd!

Ze gedroegen zich als echt pro’s tijdens de reportage, en hadden nauwelijks aanwijzingen nodig, en de interactie tussen hen, dat kun je gewoon niet in scène zetten.

Het maakte het voor mij zo makkelijk om hen vast te leggen zoals ze echt zijn.

Hun warmte is iets dat ze duidelijk geërfd hebben van hun geweldige families, ik heb zoveel plezier gehad tijdens het nemen van de familiefoto’s. Er bestaat zelfs iets als  ‘de Katleen glimlach’ 🙂 Ik heb alvast geoefend 🙂

Naast dat, is muziek ook heel bealngrijk in deze familie. Tijdens de kerkelijke ceremonie zorgden Katleen’s broers en schoonzus live voor de muzikale noot. Om de ceremonie af te sluiten ging de hele familie het podium op om een hartverwarmende versie van ‘Going to the chapel’… te brengen.

Katleen en Thomas, ik heb zo ontzettend veel plezier gehad met jullie. Ik voelde me vereerd jullie dag te mogen vastleggen. Jullie zijn echt geweldige mensen! Blijf zoals je bent, want het is perfect zo!

Bedankt om me erbij te hebbe, op jullie speciale dag. Ik wens jullie heel veel gelukkige, leuke, geweldige en fantastische jaren samen!

Liefs!

C.