Huwelijksfotograaf Aalst / videograaf

Huwelijksfotograaf Aalst

Op zoek naar een huwelijksfotograaf of videograaf in of rond Aalst? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen.

 Huwelijksfotograaf Aalst Huwelijksfotograaf Aalst

Wij zijn Carina en David, huwelijksfotograaf, gek van elkaar, maar ook van lekkere koffie en reizen naar de leukste plekjes voor jullie huwelijk. Dankzij onze ongelooflijke job als huwelijksfotografen zijn we al op verschillende plekken in de wereld terecht gekomen. Neem gerust even een kijkje in ons portfolio om onze huwelijken te bekijken.

We houden er van om huwelijken te fotograferen op al deze plekken, ook in Aalst.

Aalst huwelijksfotograaf?

Gaat jullie huwelijk door in Aalst, en zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf? Neem dan even contact op met ons, en vertel ons over jullie huwelijksplannen. Klik dan even op de knop naar het contactformulier onderaan. Jullie ontvangen dan snel een mailtje met meer uitleg over onze werkwijze en beschikbare pakketten voor jullie huwelijk in Aalst.

Videograaf AALST

Zoeken jullie een videograaf in Aalst voor jullie huwelijk? Naast huwelijksfotografie filmen we ook huwelijken in Aalst. Nee, we maken geen huwelijksvideo’s van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Meer informatie over ons als videograaf vind je hier.