5 5

Onze stijl is een combinatie van documentaire huwelijksfotografie met een vleugje portretfotografie. We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels.

Als professionele fotograaf en videograaf op je huwelijk houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond. Dat wil niet zeggen dat we tijdens de huwelijksreportage jullie in de kou laten staan. Tijdens de fotoshoot mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen.

Maar ook hier houden we het graag ontspannen, en laten we jullie jullie dag beleven. Zie het meer als twee koppels die samen op stap zijn.

FOTOGRAAF HUWELIJK

Op zoek naar een fotograaf of videograaf voor jullie huwelijk? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen!

CINEMATIC

FILM

VIDEOGRAAF HUWELIJK

HERBELEEF JULLIE HUWELIJK

Zoeken jullie een videograaf voor jullie huwelijk? Naast huwelijksfotografie filmen we ook huwelijken. Nee, we maken geen huwelijksvideo's van 1,5 uur of langer, maar korte trouwclips van 2 tot 5 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag, en een docu film van 15-20 minuten. Contacteer ons voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven voor videografie.

Huwelijksfotograaf Gent

Fotograaf

Huwelijk

HOE GAAN WE TE WERK?

Doorgaans beginnen we als fotografen op je huwelijk te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen.

Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.

Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië en de rest van Europa.

FOTOGRAAF HUWELIJK

MEER INFO