Fotograaf huwelijk

Fotograaf huwelijk

Wij zijn een fotograaf koppel uit België, nabij Antwerpen, die eigentijdse en moderne huwelijksreportages maken voor jullie huwelijk.

 Huwelijksfotograaf
Huwelijksfotograaf

Onze stijl van huwelijksfotografie

Onze stijl is een combinatie van documentaire huwelijksfotografie met een vleugje portretfotografie. We houden onze reportages steeds zo spontaan mogelijk, en hebben graag een beetje fun in een ontspannen sfeer, samen met onze koppels.

Als fotograaf op jullie huwelijk houden we tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond. Dat wil niet zeggen dat we tijdens de huwelijksreportage jullie aan jullie lot overlaten. Tijdens de fotoshoot mogen jullie rekenen op onze aanwijzingen.
Maar ook hier houden we het graag ontspannen, en laten we jullie jullie dag beleven. Zie het meer als twee koppels die samen op stap zijn.

Onze werkwijze als fotograaf op jullie huwelijk

Doorgaans beginnen we als fotografen op jullie huwelijk bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere fotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen. Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd.
Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.

Onze studio is gebaseerd in Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, maar we fotograferen ook in Nederland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa.

Onze huwelijksfoto’s worden enkele weken na het huwelijk digitaal aangeleverd, in hoge resolutie. We zorgen er ook voor dat de foto’s online in een galerij worden geplaatst, zodat familie en vrienden jullie huwelijksfoto’s ook kunnen bekijken.
Wensen jullie album, is dat ook mogelijk. Wij werken met professionele fotolabo’s in en buiten Europa voor onze met de hand gemaakte foto-albums.

Videograaf voor jullie huwelijk

Naast huwelijksfotografie filmen we nu ook huwelijken. Nee, we maken geen huwelijksvideo’s van 1,5 uur of langer, maar korte videoclips van 5 tot 10 minuten met de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Meer informatie over ons als videograaf vind je hier.

Boek ons als jullie fotograaf op jullie huwelijk!

Ben je op zoek naar een originele fotograaf, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen voor een brochure met meer uitleg over onze werkwijze en prijzen. Huwelijksfotografie is onze passie, die we maar al te graag delen met onze koppels. Bekijk alvast onze video om ons beter te leren kennen!