Filosofie

FILOSOFIE

Gezellige en intieme huwelijken zijn helemaal ons ding. Echte liefdesverhalen. Een huwelijk dat niet alle tradities volgt, maar wel helemaal jullie is.Omdat we zelf niet zo graag binnen de lijntjes kleuren en de dingen graag net een beetje anders dan anders doen. Internationale liefdes hebben een speciaal plaatsje in ons hart, wij houden ervan te zien hoe twee culturen en twee werelden samenkomen.

Tijdloze beelden creƫren waar je met plezier blijft naar terugkijken, en waar je nooit genoeg van krijgt, dat is ons doel. Levenslange herinneringen vastleggen die je helemaal mee terug kunnen nemen naar de emotie van een enkel moment, dat is wat wij voor jullie willen betekenen.

We werken met natuurlijk licht en besteden ook veel aandacht aan de details. Zelfs de kleinste dingen kunnen een groot verhaal vertellen.
Het is belangrijk voor ons dat jullie zich helemaal op jullie gemak voelen bij ons. Wij houden ons dan ook vooral op de achtergrond zodat jullie de dag echt kunnen beleven. Verder staan we klaar voor jullie met raad en daad en maken we van de photoshoot een moment om te genieten.
Net als onze koppels houden wij van reizen, gezelligheid, vriendschap, etentjes. Genieten van de kleine dingen in het leven staat voorop. Denken jullie aan een reportage over de grens? Wij gaan graag met jullie mee. Onze reeds geplande reisdatums vind je hier.