carinaplusdavid-family-kalmthoutse-heide-nelleke-hans-103

Familiefotografie

Wil je een leuke lifestyle fotoreportage van jouw familie?Een fotoshoot met je partner, kinderen, kleinkinderen... Een mooie gezinsfoto kan je nog jaren lang koesteren.

Om een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen voor familiefotografie, fotograferen wij meestal op een leuke locatie nabij of bij jullie thuis.

Wij kunnen eventueel een make-up artiest voorzien voor tijdens de fotoreportage. Je kan best een tweetal weken op voorhand een afspraak maken voor familie fotografie.

Voor meer informatie of vragen over familiefotografie bij Carina en David, mag je ons steeds contacteren. Familiefotoshoots kunnen doorgaan op locatie, of nabij onze studio te Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent.

EEN FAMILIEFOTOGRAAF.

We houden van lifestyle familiefotografie, en dus hoef je van ons geen al te geposeerde familiefoto’s te verwachten.

Familie

fotoshoot

HOE GAAN WE TE WERK?

Omdat we met natuurlijk licht werken, is een afspraak mogelijk overdag tijdens de week, of zaterdag in de voormiddag. Hou er wel rekening mee dat weekends snel zijn volgeboekt.

Na jouw boeking ontvang je een mail met meer uitleg over onze werkwijze voor familiefotografie. Hier vind je ook tips terug voor kleding en andere zaken waar je best rekening mee kan houden voor de fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot geven we als fotograaf de nodige richtlijnen voor mooie poses in een ontspannen sfeer. Belangrijker nog is dat jullie gewoon jezelf kunnen zijn.

Een viertal weken na de familiereportage zijn de foto’s klaar, en kunnen deze via de online galerij bekeken en gedownload worden in hoge resolutie, en zonder watermerk. Reken op een 40-50 foto’s. Prints, albums en canvassen zijn eventueel ook mogelijk als nabestelling.

FOTOSHOOT MET JE GEZIN, OF MET NONKELS, TANTES EN DE BOMMA.

MEER INFO