Wat is boudoir fotografie?

Fotografie

Boudoir

Revealed by Carina

Boudoir fotografie komt uit de Verenigde Staten overwaaien, en wint aan populariteit in Europa.

Boudoir fotografie is meer dan voor de camera foto’s van je laten maken in je beste lingerie… Het is de schrik overwinnen om je je buiten je comfortzone te tonen…

Misschien word je binnenkort zijn vrouw, misschien word je binnenkort een mama. Vandaag ben je het meisje of de vrouw die op het punt staat een grote verandering in haar leven mee te maken.

Waarom zou je niet vieren wie je nu bent voor je bent wie je zal worden. Echte schoonheid begint binnenin en steekt een vlammetje aan dat brandt aan de buitenkant.

REVEALED

Boudoir fotografie

door Revealed by Carina

Ik hou ervan die magie vast te leggen met boudoir fotografie. De vrouwelijke zelfbewustheid te vereeuwigen.Elke vrouw is mooi op haar eigen speciale manier, en het is dat speciaals dat ik vastleg in deze sessies, in een romantische en elegante omgeving.

Ga je binnenkort trouwen en wil je je toekomstige partner een huwelijkscadeau geven om nooit te vergeten? Of misschien komt er een andere gebeurtenis aan die vraagt om een speciaal cadeau? Of misschien wil je gewoon de vrouw die je bent eren en omhelzen.

Neem gerust even contact op voor verdere informatie over boudoir fotografie en boekingen. Een boudoir fotoshoot kan doorgaan bij jou thuis, of in een leuke hotelkamer. We plannen graag een boudoir fotoreportage tijdens de dag, zodat we kunnen gebruik maken van natuurlijk licht. Voor boudoir fotografie flitsen we niet graag. Boek je boudoir sessie wel tijdig.

Elke boudoir sessie kan voorzien worden van professionele styling en make-up!

Meer info op onze website over boudoir fotografie.

Liefs,

Carina